Santai Terap Cinta Islam, Berbahasa Inggeris

Square

Kanak-kanak, kartun dan animasi, Ia bagaikan sukar direnggang kan?
.
Ia adalah sesuatu yang menyeronokkan anak. Ia mengujakan anak. Apabila diguna sebagai reward, anak senang dengan reward dapat tengok kartun.
.
Mereka suka tengok berkali kali. Percaya atau tidak, sedikit demi sedikit nilai nilai di dalamnya akan masuk pd minda separa sedar anak kita.
.
Ia menjadi lebih bermakna bagi mereka apabila mama atau ayahnya berdiskusi bersamanya tentang apa yang sedang di tonton.
.
Bayangkan sekiranya yang di tonton atau dengar adalah mengenai ISLAM. Itu adalah satu peluang keemasan. Menggunakan kegemaran anak untuk maraih minat terhadap agama Islam.
.

Bila MINAT anak sudh kita pancing, lebih muda untuk kita educate nilai nilai islam di dalamnya. Bonus pula dapat berbahasa Inggeris secara santai, bukan lagi PAKSAAN yang menyakitkan dan menyebabkan mereka lari
.

Salah satu contoh yang baik dan karya hebat untuk menjayakan misi cinta Islam sambil berbahasa Inggeris, adalah Produk Islamic Children Songs. 


ISLAMIC CHILDREN SONGS – Direka khas bagi membantu ibubapa untuk membantu anak-anak kecil mereka SELESA BERBAHASA INGGERIS melalui lagu dalam DVD Animasi menarik dengan konten ISLAMIK . KENAL ALLAH, SAYANG NABI & SUKA AL-QURAN.
.
Dalam 1 SET LENGKAP mengandungi:
.
✔ Original DVD dengan 10 lagu ceria
✔ Buku Lirik & Latihan Berwarna
✔ BONUS : Stickers Hebat English + Zikrullah
✔ EXTRA BONUS : Poster Mini berserta kata-kata hikmah.

TESTIMONIAL

➜ MashaAllah! Animasi lagu yang sangat luar biasa menarik. Aisyah fokus tengok video sehingga habis lagu. Lirik lagu membawa nilai Islamik. Sangat bagus untuk rujukan saya didik anak-anak. Sangat puas hati. Syukur ya Allah! ~Puan Ila, Ampang.

Anda suka?

https://naluriparentingcafe.com/home/203-dvd-islamic-children-song.html

klik di sini untuk order

p/s: Semua order wajib menggunakan sistem di website kerana kami ingin elakkan keciciran.

Sebarang Masalah, terus Call: Cik Farah : 0137519880

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform.js?u=WkYZ&wid=12893405″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Bagaimanakah artikel ini membantu anda?