ANAK SUKA SANGAT SUPERHERO!!!

Square
   Oh anak, suka teramat dengan SUPER HEROES? Berjam-jam sanggup duduk depan TV untuk SUPERHEROES mereka. Sampai masuk dalam perbualan dan tindakan mereka seharian tanpa disedari. Lalu kita pun sedih dan memarahi mereka apabila berkelakuan kurang baik.

   Bagaimana kalau superheroes mereka adalah para Nabi dan kisah yang baik-baik, sehingga menyerap ke dalam perbualan dan tindakan mereka sehari-hari, termasuk semasa bermain bersama rakan.

   Gembirakah anda apabila mereka memahami , meniru kebaikan hasil dari menonton VCD VCD Islamik, disaat kita tidak punyai masa yang banyak untuk berbuat demikian. Gembirakah anda apabila VCD VCD Islamik ini banyak memberi idea kepada anda, bagaimana menerapkan nilai Islam kepada anak secara santai  sahaja. Sungguh Islam itu INDAH.

   Anda mempunyai pilihan, samada biarkan sahaja anak anda menonton apa yang sedia ada, atau membantu membina kefahaman dan minat mereka terhadap kehidupan mereka sebagai seorang muslim. Semoga ini menjadi sebahagian daripada usaha kita untuk meraikan minat mereka terhadap ANIMASI , sekaligus memupuk kefahaman mereka dalam Islam.

   Alhamdulillah kini Naluri Parenting Cafe sudah bawa masuk VCD dan CD Islamic untuk pelanggan dan agent mereka. Mahukah anda mendapat maklumat lajut VCD atau CD Islamik yang kami bekalkan?

Info lanjut mengenai buku di atas boleh dirujuk melalui link ini:

 

Bagaimanakah artikel ini membantu anda?